OM OSS

Vi är en familj som gillar att resa och uppleva saker. Många gånger prioriterar vi bort saker för att i nästa led kunna resa tillsammans. Vi har en förkärlek till långresor och har varit iväg både i 3, 4, 6 och 7 månader. För oss är den perfekta resan en kombo mellan spännande och nya upplevelse tillsammans med vardagsliv på vår favorit ö, Koh Lanta.

Våra barn är uppvuxna med att resa. Vi har rest sedan dom var riktigt små och vi har stor vana av vad som behöver göras (och inte göras), packas med (och inte packas med) för att underlätta resandet. Egentligen har vi svårt att typbestämma vårt resande, vi kan ibland bo på lyxigare ställen för att senare bo i en hydda på stranden. Det viktiga är egentligen inte budget eller lyx utan för oss handlar det om att under våra ekonomiska förutsättningar få till den bästa resan för oss alla. Det vi prioriterar är oftast upplevelser, äventyr och, om det inte finns en strand, så vill vi gärna ha hotell med pool.

Vilken är då vår bästa resa hittils? Det finns guldkorn och underbara minnen bland alla våra resor men varmast om våra hjärtan ligger nog ändå Borneo. Att få glida in med båt i djungeln på Kinabatangan och spana på näsapor uppe i trädkronorna, se små nyfödda sköldpaddsungar som kravlar sig ner till havet i eftermiddagssolen och att simma mitt bland dom stora sköldpaddorna på en ö mitt ute i ingenstans. Det är minnen för livet!

Perenthien, Malaysia
Perenthien, Malaysia april 2015