Farfar 80 år

Vilken underbar helg vi haft. Äntligen har min farmor och farfar, barnens gammelfarmor och gammelfarfar fått sin andra dos med vaccin. Det passade väldigt bra eftersom farfar i helgen fyllde 80 år. Vi passade alltså på att ta bilen söderöver för ett litet minifirande. Att få kramas igen, vilken känsla! Aldrig trodde man väl att man skulle uppleva att inte få göra en sådan självklar grej. Det var ren och skär glädje att faktiskt kunna ha lite närhet även om vi fortfarande håller oss mest utomhus.

Födelsedagsfirandet bestod (till barnens lycka) bland annat av förbeställda, gigantiska fruktbrickor som det nog kommer att pratas om länge. Vi körde också fyrkamp med bland annat spotta råtta och bygga spagettitorn. Väl anpassat för så väl 80 åringar som 3 åringar.

Grabbarna hade inga problem med att sätta sig de 40 milen i bil för att få vara med och fira.

Post Author: Malena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *