Solen lyser och ljuset värmer

Tårta till en tolvåring som spenderar många timmar i skidbacken just nu

Det känns som att vinterns mörker har fått släppa sitt grepp. Nu är det ljust när barnen traskar till skolan och fortfarande ljust när man stänger ner datorn efter en arbetsdag. Underbart!

I helgen fick vi njuta av en lördag som badade i sol. Sol som värmde mot vinterblek hy. Sol som fick sinnet att kännas lite lättare och som ger hopp. Vi fick besök av mormor och morfar för att ha ett litet lätt födelsedagsfirande för 12-åringen. Det blev så klart skidåkning, skridskoåkning, bubbelbad, mellomys och semelbak. Älskar också när solen värmer på vår uteplats vid lunch så vi kan tända grillen, slänga på några korvar och äta lunch utomhus. Energi!

Post Author: Malena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *