Att få lira lite beach på vintertid

Vi är nog många där ute som längtar efter värme och att resa. Att världen skulle kunna återgå till det läge som vi var vana vid innan covid. Vårt andra hem (i våra hjärtan), ligger ju på Koh Lanta men vägen dit känns betydligt mycket längre än tidigare. Jag vågar inte ens hoppas att vi ens får känna den sanden mellan tårna nästa vinter.

Därför så blev vi extra glada när Magnus och co valda att slå upp portarna till en ny beachhall så nära oss att vi har cykelavstånd. I veckan fick vi för första gången testa hallen (som inte riktigt var klar) och vilken lycka. Det kändes faktiskt nästa som att vara utomlands men då vet ju också driftsansvarig hur det känns att vara på Lanta och spela beach under vintern.

Snart börjar kidsen med beachträning i hallen och dom längtar. Själv skulle jag gärna också spela i någon träningsgrupp och sippa på en shake efteråt men det lär väl dröja ett tag till. Är i alla fall glad att kidsen kan hålla på och hyr vi en plan bara vi i familjen så känns det också hyfsat okej.

Sand mellan tårna, underbart!!!

Post Author: Malena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *