Weekend i Sundsvall

Vi börjar få kläm på det här med små breaks i vardagen. Den här helgen var det Sundsvall som var på tur. Staden där jag faktiskt bott i nio månader, där jag köpte min först lägenhet (osedd), där jag hade mitt första riktiga jobb och där jag gjorde innebandykarriär i div 1. Många minnen med andra ord.

Målet med resan var att 11-åringen hade fotbollscup med laget och vi skulle så klart vara hejarklack. De fick spela i den fina inomhushallen, Nordichallen, men tyvärr så blev det inte så mycket motstånd. 52-3 i målskillnad på fem matcher känns så där (man vill ju helst ha jämna matcher) och som mest landade en match på 20-0 på 25 minuter. Nja, spänningen uteblev. Men laget verkade haft kul och det är det allra viktigaste så klart!

Vi andra tänkte att vi kan lyxa med en liten hotellweekend (då maken fyllde år på fredagen). Vi tog in på Clarion collection mitt inne i Sundsvall och jag verkligen älskar deras koncept. I hotellpriset ingår frukost, kaffe med kaka på eftermiddagen och sedan middag med både soppa och varmrätt. Dessutom är de flesta utav dessa hotell väldigt fina med en lyxig känsla och så även i Sundsvall. För en barnfamilj så sparar man med andra ord ganska mycket pengar.

Mellan matcherna så njöt vi av fantastiskt vinterväder med strålande sol och gnistrande snö. Vi hann också med ett besök på Himlabadet som får fem av fem möjliga guldstjärnor. Riktigt fint bad som hade allt. Stora bassänger, hinderbana, långa och branta rutschkanor, bubbelpool storlek större och det roligaste av allt, vågmaskinen! För 60kr extra (30 minuter) och 30kr för kids så fick man surfa allt man orkade. Det var så galet kul så vi körde en timme!!! Dessutom plus för att man fick ha med egen matsäck men just denna gång testade vi restaurangen som var bra.

Alla i familjen hade med andra ord en toppenhelg!

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *