En 11-åring i huset

Tänk att det är 11år sedan du föddes. Då du förändrade våra liv för alltid. Du kom in som ett yrväder med enorm energi och en vilja av stål. Det har inte förändrats ett dugg under dessa 11 år. Redan då visste vi att du skulle bli en fotbollsspelare. Bollen låg som klistrad vid foten och att gå var aldrig ett alternativ. Nej, du sprang från ditt första steg.

Du är en person som står upp för vad du tycker är rätt och riktigt. Du ställer upp för dina vänner och även för de som inte har det lika lätt. Det är en otroligt fin egenskap och gör också att du har lätt för att få fina vänner.

Att prata sport, att se sport och att utöva sport är det bästa du vet. Fortsätt med att vara en aktiv person. Du betyder allt för oss, vi älskar dig och vi längtar efter att få se dig fortsätta utvecklas!

Födelsedagsfiradet har pågått i flera veckor med kalas för nya klasskompisar, övernattningskalas för gamla vänner och sedan en riktigt födelsedagshelg med besök av mormor och morfar. Det var en väldigt nöjd 11 åring som fick sitt efterlängtade playstation med FIFA, AIK tårta och nytt pingisracket. Bättre kan det väl inte bli?!

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *