Kaos

Det känns som ett bra sätt att beskriva vårt liv just nu. Kaos hemma, svårt att komma i ordning, lampor som inte vill monteras upp, var sak som ska ha sin plats (men vet inte vart). Kaos i så många beslut som ska fattas. Kaos i alla oändliga turer med bilen till Solna (typ varje dag). Kaos i att man river sitt hår för att man vill att barnen ska må bra. Jag vet, en flytt måste få ta tid, men man vill liksom att allt bara ska falla på plats.

Vi gillar dock vårt nya hus och att vi kan ha ”aktiva” fredags- och lördagskvällar. I varenda reklampaus så spelas det pingis och det är ju toppen. Upp och hoppa liksom. Älskar också att vi kan gå ut och ha naturen runt knuten. Naturreservatet verkar vara riktigt fint och vi längtar till snön faller och skidbacken öppnar. På riktigt, vi längtar efter vinter allihop!

Det har varit en del sjukdagar på sistone och det drar ju så klart ner stämningen. Men också mysigt att få hänga hemma med mysdress hela dagen.

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *