80-års kalas!

I helgen har vi varit i Tranemo. Dels för att det faktiskt var dags men också för att fira min farmor som fyller hela 80 år. Det är imponerande när man ser hur barn, barnbarn och barnbarnsbarn fyller upp rummet och vad hon faktiskt har åstadkommit på dessa år. Min farmor kom med andra världskriget från Finland så på något konstigt sätt så förde kriget ändå något bra med sig.

Min farmor och jag. I matchande outfits.
Väntan på alla gäster.
Lyxdricka till alla.
Vi❤️

Vi blev bjudna på tvårätters lunch med efterföljande afternoon tea på Hofsnäs herrgård. Väldigt trevligt och god mat! Afternoon Tea buffén var något utöver det vanliga och skulle jag lätt kunna unna mig någon mer gång. Kul att träffa lite mer avlägsna släktingar.

Svårt att välja på allt gott!

Utöver det har helgen bestått av däckbyte (tur det för på väg hem igen så har snön börjat yra), bubbelpoolbad (såklart) och trevligt umgänge.

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *