Investeringar och tankar om flytt

Det här med att arrangera inför en flytt. Phu, svettigt! Vi är ändå ganska vana packare då vi har hyrt ut vårt boende under längre utlandsvistelser. Men att flytta hela sitt bohag är ju en helt annan grej och som sagt, då är vi ändå ganska vana och vad vi tycker, ganska effektiva.

Dessutom visar det sig att grejer som vi kommer att behöva investera i ligger på rea långt innan flytt och då behöver vi ju liksom slå till på ett bra pris (vilket fyller den redan överfulla lägenheten ännu mer).

Däremellan ska det säljas grejer på andrahandsmarknaden, det ska prutas, stökas och nedmonteras. Tur att vi har börjat i tid. När vi beställde ny säng så insåg vi dock att vi redan var ute alldeles för sent (låååång leveranstid) vilket kommer resultera i dryga två veckor på luftmadrass/golvet/soffan.

Barnen tyckte för övrigt att sängbutiken var den bästa affären Ever. Genomsvettiga av alla kullerbyttor i sängarna så höll de uppe humöret när föräldrarna investerade.

Livet!

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *