Prins Daniels Lopp och genomgång av huset

Helgen har bestått av mycket fotboll (som vanligt den här tiden på året) men också en utav höstens höjdpunkter, Prins Daniels lopp i Hagaparken! Det är ett gratis löplopp för barn som numera arrangeras av generation Pep med syfte att ge barn rörelseglädje och inspiration. Samtidigt som loppet går av stapeln så får man testa på en massa gratis aktiviteter. Det finns något för alla och är verkligen ett underbart arrangemang. Grabbarna testade sumobrottning, försökte slå världsrekord i rundpingis och sprang bland annat hinderbana.

Loppet då, jo det gick kalasbra! Superprestationer av alla inblandade. 10-åringen knep en tredjeplats i sin årskull (men var enligt egen utsago ändå missnöjd) och 8-åringen kom på en ungefärlig sjätteplats. Imponerande!

Idag var vi på genomgång med byggare och säljare av nya huset. Spännande och så roligt! Vi är verkligen taggade på att få flytta in.

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *