Status mitt i veckan

Just nu känns det som om solen lyser lite starkare mot oss. Vi har medvind och förutom att förkylningstiderna har slagit till som en käftsmäll så leker livet. Allt har gått som på räls. Försäljning, köp av nytt, plats på skolan som vi vill ha och ett samarbetsavtal för vårt företag som känns galet inspirerande. Bäst att passa på att köpa en trisslott!

Förra fredagen så skålade vi och firade med middagsbuffé på O´learys för nytt hus. Jag tror att det blir till att fira den här helgen också.

I veckan hade åttaåringen premiär för scouterna. Han har längtat så himla mycket. Efteråt frågade jag hur det kändes och sa även att du får ju sedan bestämma om du tycker att du vill fortsätta eller inte. Svaret kom direkt; – Men mamma, jag har ju väntat i TRE år på det här! Så klart att jag inte ska sluta då. Det kommer att bli en grymt bra aktivitet för honom!

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *