Vårt hus!

Yeah! Jag tror att hela familjen bara sprudlar av lycka just nu. Vi alla går runt och kan helt plötsligt utropa ”vi har köpt hus”! Fatta, hus… så jäkla stort och så obegripligt. Visst har vi länge tänkt tanken på nya alternativ men tillslut fick vi den där rejäla sparken i baken (inte en, utan ett antal när vi i princip låg ned) som gjorde att vi fick tummen ur. Och nu, vi vill inget annat än att flytta NU, lämna allt gammalt groll som har hållit på att ta kål på oss.

Ja, ni som vet ni vet, men det är nog ändå svårt att förstå. Hur man håller på att gå sönder inuti, hur man får upp pulsen i 200 eller hur tårarna strömmar av att bara se en viss persons bil eller höra personens röst. Hur man inte vill tvätta i tvättstugan eller hämta grejer i sitt eget förråd för att slippa se vissa personer. Ja, det är obegripligt hur lite medmänsklighet vissa personer har och hur man bufflar på trots att det är åt fel håll. Men nu slipper vi snart allt det där! Vi ska hem! Hem till något större, något som kan kännas som ett hem.

Vi har två toaletter och slipper avbryta toalettbesöket mitt i eller slipper duscha samtidigt som en annan borstar tänderna och en tredje sitter på toaletten. Det kommer att vara himmelriket. Vi kommer att ha nära naturen, ski in och ski out till skidbacken och massor av badmöjligheter på sommaren. Vi får lite pendling men kommer ändå ha relativt nära och barnen behöver inte klippa alla band. Vi får nytt och fräscht! Vi kollade in närmaste skolan igår som verkar bra och hoppas vi får plats. Nu är det massor av saker som behöver fixas och abonnemang som behöver ses över. Två månader känns såååå länge men är ändå så kort.

Här vill vi bo

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *