På hemmaplan och att tänka sig bort

Vi har gått in på vår andra vecka utan barnen. Jobbet håller fortfarande i sig för mig och barnen njuter av sin egen semester med mormor och morfar i Finland. Vädret är skit för att vara mitten på juli så det känns helt okej att fortfarande spendera dagarna på kontoret. Eftermiddagarna och kvällarna är ändå långa så vi hinner med en massa. Eftersom vädret inte varit på vår sida så har det ännu inte blivit något efterlängtat takterrasshäng. Vi har istället gymmat, promenerat, spelat beachvolley och kollat serier. Skönt det också!

Solnedgång över Mälarbadet

Igår (enda dagen med sol) så tog vi bilen ut till Södertälje och Mälarbadet för beachvolleyturnering. Det var riktigt kul och efter två timmar spelande utan någon direkt paus så var vi båda två helt möra. Vädret gör att jag drömmer mig bort till varmare breddgrader men det är så många pusselbitar som behöver lösas först. Vi vet ju att det alltid går om man vill men frågan är på vilket sätt och om det är värt det.

Ett starkt team på volleybollplanen

En dag kvar till semester… Har inte så mycket planer som vanligt men tänker oss Tältning i Skärgården (alltid mysigt), Bakluckeloppis (behöver verkligen rensa ut och sälja bort en del grejer), Cykeltur till Söder och Thaibåten (om vi får med oss barnen), Stughäng, Liseberg och Västkusthäng i Halmstad (beachvolley SM hägrar). Tid att se fram emot!

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *