Yasuragi, vår och påsklov (för vissa)

Barnen bestämde sig för att spendera påsklovet på tu man hand med far- och morföräldrar. Det innebar att de redan i slutet på förra veckan tog ett flygplan åt varsitt håll. 8-åringen åkte ner till mormor och morfar medan 10-åringen flög till Norrland. De älskar verkligen att resa och det känns skönt att de har vuxna personer i sitt liv som de älskar att vara med och som de känner sig trygga med utöver oss.

Vi vuxna spenderade helgen med en heldagsdrillning i fotboll (ledarutbildning via Stockholms fotbollsförbund) och efter det checkade vi in på Yasuragi Hasseludden. På rummet möttes vi av en flaska champange (om någon känner att de är skyldiga så hojta till) och vi njöt av ett dygns lugn. Maten var riktigt bra (förutom när maken beställde in en vegansk chokladmousse som fick åka tillbaka lika snabbt igen) men det är ändå en liten surrealistisk, sektvarningskänsla på att alla går runt i morgonrock hela tiden, ser likadana ut och till och med äter 3-rätters middag i kimonon. Mobil och fotoförbud gör att bilderna från dygnet är få.

Lagom till påsken har vädret börjat visa sig från sin allra bästa sida och jag tror till och med att utemöblerna åker fram. Resten av veckan har vi spenderat med jobb, träning (fyra pass på fyra dagar, yeay), sträckkollat den danska serien, ”Den som dräper” (riktigt bra men väldigt rå) och gjort en rejäl vårstädning i hela lägenheten. Nu är vi redo för påskhelg tillsammans alla fyra för snart kommer grabbarna hem igen, längtar!

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *