Hett tips för bästa drinkarna!

Det finns ett ställe på ön där drinkarna är lite godare, atmosfären lite skönare och solnedgångarna lite vackrare. Vårt absoluta favorithak när vi vill sippa på en drink och njuta av livet. Castaway ligger längst ner på Long Beach och idag kände vi att suget efter denna plats var för stor för att motstå. Det blev kokosnötsmilkshake och mangomilkshake till barnen och en riktigt Frozen Strawberry Margaritha till mamman. Först såg solen ut att försvinna bland molnen men sedan dök den upp igen och det blev en helt magisk solnedgång. Tack livet!

Det kändes extra fint att avsluta kvällen här efter en lång dag i sanden och på beachvolleybollplanen.

Foto; Helene Slow Down
Foto; Helene Slow Down

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *