Helgen som bara försvann

Den här helgen har varit fullspäckad av roligheter. Det började med att Paz, indianen, hade premiär med öppning och eldshow vid sin bar i fredagskväll. Vi träffades några stycken från skolan för middag innan och barnen röjde på i sanden. Ju längre kvällen gick, ju fler barn anslöt och tillslut tror jag nästan att hela ön var på plats. Fredagskvällar hos Paz är som tacofredag hemma. Obligatoriskt. Det är en underbar känsla när alla kidsen leker tillsammans på stranden, ljumma vindar blåser i håret och sanden känns mellan tårna. Grabbarna var sandiga från topp till tå och helt genomsvettiga men det är precis så det ska vara. Lycka!

På lördagen så var det dags för familjeturnering i beachvolleyboll igen. Rasmus, vår nioåring, skulle få lira med tre kompisar i lag och det var mungiporna upp till öronen av glädje. Dom är så galet duktiga smågrabbarna och lirar skjortan av många vuxna. Hugo, sjuåringen fick lira med en kompis, tillsammans med papporna och var nöjda dom också. Kul att alla kan spela tillsammans. Det blev shakes till vinnarna idag igen. I pauserna liras det pingis och så bad i poolen förstås.

Idag, söndag, ville Rasmus och Jesper vara med i mixed turneringen i beachvolleyboll. Den turneringen är med fulla regler så jag och Hugo drog istället iväg på en egen moppeutflykt. Hugo har sedan i somras längtat och tjatat över att få prova att fiska med kastspö. Hans högsta dröm är förresten att bli fiskare när han blir stor. Jag fick höra att det går att fiska i några dammar på ön så vi drog dit för att testa. Wow vilket hit (mer om det i ett separat inlägg)! Han var så stolt och verkligen älskade det. Tre olika sorters fiskar fick han upp på en timme och trots att det var galet varmt och svetten rann så hade han kunnat stanna betydligt mycket längre. Efter fisket drog vi till Old Town för att svalka oss med varsin shake, en härlig vy och sedan lite shopping i de mysiga butikerna.

Vi avslutade helgen med att fylla på depåerna med riktigt italiensk pizza så nu hoppas vi att energin räcker för en ny vecka.

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *