Tillsammans är vi oslagbara

Många undrar säkert varför vi reser, och har rest så mycket med våra barn. Det mest självklara svaret på den frågan är för att vi älskar att hänga tillsammans. För det är just den, tiden man har tillsammans på resande fot, som är helt ovärderlig. Kanske kommer barnen inte komma ihåg alla dofter, ljud och nya upplevelser när de blir äldre men jag hoppas och tror att de kommer att minnas all den tid vi fick spendera med varandra på ett positivt sätt.

Jag läste någon gång att det som äldre människor ångrar mest (när de tänker tillbaka) är att de inte spenderade mer tid med sina barn. Jag vill inte hamna där. Livet är för värdefullt för att inte spenderas med de vi älskar mest.

Idag fick vi en sådan där helt magiskt underbar onsdag så att jag känner mig hög på livet. Medan barnen var i skolan hann vi med både promenad, gym och sedan en helt underbar massage. För er som besöker Lanta så rekommenderar vi Dreamy Spa och deras balinesiska massage alla dagar i veckan.

När barnen slutade skolan så tog vi moppen direkt ner till hemliga stranden. Först så låg regnet i luften men sedan klarnade det upp. Vinden var kraftfull och vågorna häftiga. Vi lirade lite beachvolleyboll, räknade matte i sanden och hoppade i vågorna. Helt simpla grejer men ändå helt magiskt när man har tid för varandra. Middag på nytt hak, tärningsspel på balkongen och sedan lite läsning i sängen som fick avsluta kvällen.

Nu säger vi godnatt!

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *