Prins Daniels Lopp

I september finns det en helg som är lite mer efterlängtad än andra. Prins Daniels Lopp hålls i Hagaparken och är ett gratis arrangemang för barnen. Vi var lite besvikna på att Idrottens dag (som tidigare hölls i samband med loppet) hade flyttat sin verksamhet till andra delar av Stockholm. Men Generation Pep hade tagit över arrangemanget och trots att det var något mindre än föregående år så var det ändå helt lagom. Det fanns ganska många idrotter att testa på men även lite andra aktiviteter. Vi var i princip där från öppning till stängning. Solen strålade, även fast vindarna var något kalla. Grabbarna sprang loppet med bravur och höll sedan igång hela dagen. Jag tror minsann att hela familjen totalt föll ihop när vi kom hem. Men kul var det!

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *