Födelsedagsfester i långa rader

Efter skolstart så har det varit en rivstart med aktiviteter och framför allt 40-års fester som har avlöst varandra. Massor av nya grejer händer och vi försöker att ta dagen som den kommer. Dessutom blev jag själv födelsedagsfirad på bästa sätt under gårdagen när nioåringen och sjuåringen själva fixade i ordning frukost på sängen med smörgåsar, choklad och tårta när pappan var på jobbet. En bättre present kan man inte få. De ställde väckarklockan och gick upp själva, sjöng och hade gjort teckningar. Så stolt och så nöjd med mitt firande!

40-års fest med 80-tals tema. Sjuåringen hade längtat galet mycket efter den här festen.
40-års fest med 90-tals tema och dans hela natten lång.
Och kolla in här vad som har växt i vårt land. Gurkodlare är vad vi är utan att ha vetat om det! Skördetider.

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *