Skogsutflykt med korvgrillning

Hösten börjar närma sig med stormsteg. Lite kyligare luft, lite råare kvällar. Hösten, tillsammans med våren, är absolut bäst för skogsutflykter tycker jag. Trots att vi inte har så många lediga helgdagar så ger det så otroligt mycket energi att packa ryggsäckarna med sittunderlag och korv. Det är en enkel och billig aktivitet som brukar uppskattas av både stora och små.

Vi begav oss till Ursvik i Sundyberg en utav dessa ovanliga dagar av ledighet. Väl framme vid grillplatsen så öppnade sig himlen och det började ösregna. Vi kröp in under några träd och försökte undvika att bli dyngsura. Var nära att ge upp men så tillslut lättade regnmolnen och solen sprack fram igen. Vilken tur att vi höll ut för grillningen efteråt blev magisk.

Scouttips; Ta med lite pinnbrödsdeg i en påse. Alltid lite festligare och lite roligare. Lätt att göra med vetemjöl, vatten, salt och ev. lite bakpulver.

Skogspromenad = Energi
Lite stadsmiljö så där i skogen. Men fin fotoplats.
Dom här två! Det bästa som hänt oss.
Pinnbröd funkar lika bra som korvbröd.
Någon är sugen på att testa om det är el i stängslen. Vågade han?

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *