Fotbollsgolf, en aktivitet för hela familjen

Om ni vill hitta på något annorlunda än att bara gå till fotbollsplanen. Om ni har fotbollstokiga barn. Ja, då kan fotbollsgolf vara en kul grej att testa.

Hellasgården i Nacka erbjuder fotbollsgolf till en billig peng. Här finns även fina naturområdet och badmöjligheter. Banorna ligger på åkermark och består egentligen av uppklippta ytor där man gjort hål med flaggor. Underhållet något undermåligt men ändå helt okej.

Ute på Siggesta gård i Värmdö finns också fotbollsgolf. Något längre bort och lite dyrare. Banorna är däremot av en helt annan standard och mycket välskötta. Värt en dagsutflykt. Här kan man också gå hinderbana eller spela äventyrsgolf.

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *