En blixtvisit hemma och öliv på Tynningö

Sommarhettan håller i sig och termometern fortsätter att stiga uppåt. Igår klockan tio på kvällen hade vi fortfarande 26 grader och man vill inte gå in. Bara njuta, njuta, njuta… Typiskt svenskt då man känner att varje dag med värme och sol kan vara den sista.

Vi kom hem till ett varmt Solna och har badat, hängt med vänner, käkat glass på bästa gelatostället och spelat en del beachvolleyboll. Vattnet är varmt som i ett badkar (nästan) och inne i stan kippar man nästan efter andan så att hänga vid vatten är ett måste. Ett dygn har spenderats med vänner på deras underbara ställe ute på Tynningö. Så glada att vi får vara där med dom. God mat, åka ring efter båt, plocka körsbär och bada har stått på schemat. Dessutom fick barnen sova själva i tältet ute på gräsmattan. Något trötta dagen efter men ändå ofantligt lyckliga.

När vi tillslut kom hem igen så vill barnen bara vara hemma. Trots värmen sitta inne, bygga lego och bara leka med sina saker. Vi lät dom göra det för sedan var det dags för dom igen att packa sin väska och bege sig iväg med mormor och morfar på deras årliga finlandsresa. Som sjuåringen utryckte det; ”Jag är så spänd”. Dom älskar den här veckan och vi är så glada över att deras relation med andra vuxna är trygg och att de växer som individer. För oss vuxna gäller det att ta nya tag med jobb i två veckor till innan semester del 2 tar vid.

Glasspaus på bästa stället i Ålsten. Väl värt ett besök!
Alla på en båt! Här skapas det sommarminnen med vänner.
Hur många gånger kan man bada på en dag? Alltså den här sommaren… Magi!
Och här sitter jag och njuter på bryggan.
Tänk att de här två med samma namn har känt varandra sedan de var tre och fortfarande lika kul tillsammans. Dom växer bara alldeles för snabbt.
Grabbarna hade så himla kul när de fick åka ring bakom båten.
Tynningö och en Aperol Spritz funkar svalkande i sommarhettan.
Första tältnatten för i år och dessutom bara med kompisar och inga vuxna. Gissa euforin.
Som dom har kämpat. Först trädklättring och körsbärsplockning. Sedan paketering och försäljning. Gick som smör i solsken och bästa ”sommarjobbet”.

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *