Stugliv, strandliv och ny kusin

Mitten av veckan har bestått av stugmys till fullo då vi hade riktigt bra väder och även sov över natt. Grabbarna älskar livet vid stugan och njuter av att åka båt, fiska, bada och bara vara. 

I slutet av veckan så har det varit både VM yra och kusinyra. Just som Sverige skulle möta England i kvartsfinalen så bestämde sig grabbarnas sjätte kusin för att se världen för första gången. Det innebar också att numera lilla storasyster fick hänga med oss och hon var en riktigt grym supporter. Lycka för oss att få möjligheten att bebismysa med en liten tvådagars bebbe innan det var dags för oss att styra kosan norröver igen.

I går bestämde vi oss för att byta sjöbad mot havsbad och tog bilen till kusten. Falkenberg och Skrea strand stod på dagens schema. Jag har så himla många fina barndomsminnen därifrån och det mesta var precis som förr. Barnen jublade när de kom fram och förklarade mycket glada i hågen att det här är ju nästan som i Thailand. Jag älskar sanddynorna, den salta havslukten och det långgrunda vattnet. Vindarna var något svalare än inåt land vilket inte gjorde så mycket och havet höll en skön temperatur. Grabbarna hoppade och sprang omkring bland sanddynorna, byggde in sig i sand och sprang länge ute i det långgrunda vattnet. Det är lättroat på stranden och det är deras rätta element. Måste bli fler besök här framöver. Extra bonus är att Ullared och Gekås ligger på vägen så det blev ett snabb stopp på hemvägen för inhandling av lite plock:). 

Vi har haft magiskt bra veckor som start på sommarlovet/semestern. Strålande sol och värme mest hela tiden. Nu fortsätter vi hemåt ett par dagar och hoppas på att vädret fortsätter hålla sig på topp.

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *