Första delen av semestern

Att ha en vecka med jobb och utan barn kan ibland vara hektiskt. Dagarna har bara skenat iväg. Det är liksom så mycket som ska hinnas med. Förutom VM-yra och en massa fotboll så har träning varit prio och att hänga med kompisar som också är barnlediga. Jag och maken har lånat barnens kickbickes för att ta oss in till stan, riktigt bra italiensk pizza med vänner och sedan fortsättning på Rörstrandsgatan med bubbel och mycket snack. VM-studio och sedan fortsättning med bubbel hos andra vänner när barnen har somnat. Tjejkväll med bio och popcorn på Mall of Scandinavia och sedan var veckan slut och semestern tog vid.

Återigen en lång bilresa. Äntligen få träffa kidsen igen. Sommarvärme, stugväder, altanbygge, roddbåt och fotboll (Japp, nioåringen håller på att mala sönder våra öron med alla analyser om VM, VM-krönikor och olika spelare. Att ett intresse kan vara så starkt. Han är nog den som suttit klistrad vid varenda match och analyserat varenda steg). Lagom till första semesterdagen så drar jag så klart på mig halsont, feberkänningar och allmänt sjukdomstillstånd. Vad är det med semester och sjukstuga. Försöker hänga i skuggan, 28 grader, varmt så att man inte kan sova på nätterna. Det är en galen VM sommar helt enkelt och visst känns det igen, bara en si så där 24 år sedan sist:) Heja Sverige!

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *