Påskresa?!

Amsterdam april 2016

Sitter och spånar efter en resa i påsk. Helt plötsligt fick vi barnvakt och en långweekend att resa bort bara jag och maken. Känns ju superlyxigt och vi vill ju helst ha i alla fall en sådan helg per år så bäst att passa på. Budgeten är lite tight men som alternativ har vi just nu Italien och en tripp till Gardasjön. Känner oss lite tveksamma till om det verkligen är rätt tid att åka i början på april? Hur är vädret egentligen? Längtar dock efter äkta italiensk gelato, ett glas vin och lite vandring. Hur mysigt skulle inte det vara? Alternativet är en lyxigare staycation i Stockholm. Jag drömmer om Yasuragi eller kanske Görvelnsslott. Eller varför inte båda? På önskelistan ligger i alla fall något ställe där vi inte varit förut och tid för varandra, kunna prata oss igenom en hel middag och bara vara vi.

Om tidigare barnfria resor kan du läsa här;

Amsterdam, cykelstaden

Moderna Berlin

Budapest, en uppstickare

Barcelona, en stad med många ansikten

Kuala Lumpur, en mix av det mesta

Post Author: Malena

4 reaktioner på ”Påskresa?!

  Camilla

  (16 mars, 2018 kl. 16:12)

  Vad härligt! Jag rekommenderar dock inte Yasuragi över påsk. Eller, kolla åtminstone åldersgränserna för den helgen först. Vi var där ett barn-öppet sportlov och kände att det där efterfrågade lugnet påverkades lite av mycket stoj och bombenhopp i poolen. Fantastisk mat dock! Jag rekommenderar Tel Aviv om ni vill ha lite värme, kolla gärna några av våra inlägg därifrån om ni inte redan varit där ?☀️

   Malena

   (20 mars, 2018 kl. 17:01)

   Tack! Bra att tänka på med yasuragi. Vi hade ju tänk oss en barnfri helg:) Tel aviv låter spännande!

  Emma

  (16 mars, 2018 kl. 20:43)

  Maken och jag var till Warszawa i höstas. Kan verkligen rekommenderas! Trevlig stad, god mat och billigt. Mina fördomar om Polen fick verkligen stryka på foten.

   Malena

   (20 mars, 2018 kl. 17:03)

   Åh härligt! Jag har också varit lite inne på polen men blir lite tveksam till vädret i början på april. Maj eller september kanske är bättre för det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *