Det perfekta sportlovet

Det är inte ofta som barnen får njuta av ett sportlov med massor av snö och kyla men i år fick vi en riktig kanonvecka. Vi har maxat med två utepass om dagen. Skridskor, pulka och snöskottning har gett rosiga kinder och massor av energi. Fika varje dag och en hel del sällskapsspel har spelats. Lycka att få krypa ner i soffan efter en hel dag i friska luften när man verkligen förtjänar det. Och all kvalitetstid vi får tillsammans. Barnen kommer närmare varandra som bröder och man märker att dom tyr sig till varandra mer och mer ju mer dom är tillsammans. Nu hoppas vi att snön ligger kvar ett tag till innan våren kommer i antågande. Helst av allt skulle jag ha sol och snö hela mars ut.

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *