It is all about life…

Dagarna går i ett. Jag har inte riktigt tid med allt jag vill göra men försöker ändå njuta av att vi har det bra. Barnen presterar bra i skolan och har fina kompisar. På utvecklingssamtalet i förskoleklassen fick sexåringen det finaste omdömet och hjärtat svämmar över av stolthet. En påminnelse om att vi gör rätt och att man ska följa den väg som är rätt för sin egen familj.

Ljuset har börjat ta över mörkret och det är underbart! På morgonen ser vi solen gå upp över hustaken och på väg från jobbet är det fortfarande ljust. Ljusare tider innebär oändligt mycket mer energi för i alla fall mig.

Maken har några spännande projekt på gång och nu hoppas vi att det tar fart på allvar. Den här med egenföretagande är inte alltid lätt men skapar ett enklare liv för familjen då tiden är mer kontrollerbar.

Vår äldsta har gått från åttaåring till att fylla nio. Det firades med fest i dagarna två förra helgen. Först blev det en obligatorisk frukost på sängen och som önskat fick han en bingobricka med uppdrag. För varje löst rad har han sedan fått priser. Det började med middag på o’learys och sedan en match i shuffleboard. Den större upplevelsepresenten ligger lite längre fram i tiden och är en tredagars tur till Romme. Gissa om det var en uppskattad present! Grabbarna pratar om det konstant och längtar. På lördagen rivstartade vi med fotbollskalas i hyrd gympasal med 13 fotbollstokiga kompisar. En riktigt lyckad tillställning med tävlingar, turnering, poänginsamling och sedan prisutdelning. Nioåringen var mer än nöjd och lyckades dessutom kamma hem första platsen. När vi kom hem väntade mer firande med kusinerna och vi fortsatte med fotbollstemat då en chelseatårta var beställd. Sexåringen har gjort debut i matchsammanhang i volleyboll och var mäkta nöjd över att hans lag kammade hem den stora vandringsbucklan för fair play. I veckan har vi hunnit fira fettisdagen med ett test av semlor på vår youtubekanal Vi testar semlor och firat allahjärtansdag med lite extra kärlek. Jag har lite svårt för det kommersiella jippot som allahjärtansdag har fört med sig men gillar att man gör det lite extra mysigt. Vi slog till med tvårättersmiddag mitt i alla träningar och vardagssysslor. Lite extra kärlek i matlagningen och både förrätt och varmrätt fick lite extra hjärtlighet. Nu är det snart dags för helg och jag ser fram emot att mysa med alla mina grabbar hela helgen!

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *