Februari på intåg, Resefamiljen på youtube

Idag visade sig vintern från sin bästa sida. Tur att vi hade en helt ledig dag och kunde passa på att spontant bege oss ut i naturen. Jag och grabbarna packade ryggsäcken med korv, varm choklad och kameran. Sedan blev det promenad i solskenet, korvgrillning och massor av påfyllnad av solenergidepåerna. Älskar det! Vårt schema nu är annars väldigt hektiskt. Det är aktiviteter i princip varenda dag och vi har dragits av ständig sjukstuga. Idag vaknade maken, igen, med halsont och feberkänningar. Det är en anledning till att man inte ska vara i Sverige under den här tiden på året.

Idag är också dagen då Resefamiljen har fått en egen youtube kanal. Följ oss gärna här! Åttaåringen har länge velat att vi ska fixa en och varför inte slå två flugor i en smäll. Vi kan göra något tillsammans och jag har också funderat ett tag på mer rörligt material. Tanken är att vi så klart kommer göra material med restema men även med fokus på aktiviteter för barn, pyssel och tester.

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *