10 000 steg om dagen

Nytt jobb har inneburit en drastisk förändring i min vardagsmotion. Tidigare kunde jag gå till jobbet vilket i alla fall gav mig en halvtimmes promenad om dagen. Dessutom var kontoret ganska stort och det var mycket spring fram och tillbaka till skrivare och annat. Läs, fortfarande kontorsjobb så ändå alldeles för stillasittande. Nu tar jag tunnelbanan till jobbet vilket innebär i princip ingen promenad alls utan dörr till dörr. Kontoret är ganska litet och det blir nästan inga gratis steg alls. Det är oftast mörkt och kallt på kvällarna vilket gör att vi hamnar i soffan.

Det måste alltså bli dags för en decemberutmaning. 10 000 steg om dagen fram till sista december (utan att inkludera annan träning). Let’s go! Vem hänger på? Klarar jag det så ska jag unna mig en massage. Utöver det så vill jag så klart fortfarande ha tid till minst tre, helst fyra gympass i veckan. För att må bra!

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *