En kort rapport efter hemkomst

Hemma i Sverige igen. En vecka har gått. Vi har kämpat med trötta ögon på kvällarna och tidig uppgång på morgonen. Dom där tidiga mornarna kan jag i och för sig gärna behålla då jag hinner gymma innan jobbet och inte alls är trött när jag stiger upp. Har hunnit med tre morgonpass på gymmet i veckan. Skönt! Barnen har hunnit börja skolan igen och tyckte det var kul att träffa alla kompisar. Jag har börjat nytt jobb och har helt galet mycket att göra. Roligt, spännande och utmanande.

Det är kallt ute, ännu kallare för oss, envisas vi med att tycka. Jag fryser hela tiden, både inne och ute, så ända in i märgen. Vi julpysslar, myser med tända ljus, bastubad, filtar och många koppar te. Barnen är exalterade över julklappskalendern som jultomten har lyckats fylla med paket och tycker att julkalendern på tv är väldigt spännande.

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *