På visit i Västergötland

Våra två första semesterveckor tillsammans har vi spenderat nere i mina gamla hemtrakter med släkten. Det har varit mycket umgänge och härliga stunder tillsammans. Båda systrarna har köpt hus och småkusinerna har vi myst med en del. Helst av allt gillar vi att bara vara när det är semester. Äta gott, träna och hänga med alla som vi inte träffar så ofta. Den riktiga sommarvärmen har inte riktigt infunnit sig, inga sena kvällar i solen med andra ord men en del bad har vi ändå hunnit med. Två nätter i bästa stugan blev det, maken gjorde en grabbtur till Tyskland för att inhandla alkoholhaltiga drycker medan jag och mamma tog oss till Ullared och Gekås för en dags tokshopping. Vi hann också med ett besök till Isaberg i Hestra och har ni vägarna förbi så rekommenderar jag verkligen en äventyrsdag här. Vi har tidigare testat höghöjdsbanan men den här gången var det grabbarnas tur att testa mountainbikebanorna. Riktigt kul var betyget trots lite skrubbsår på vägen. Sommar är att…

DSC03135
…fånga årets första fisk på metspö.
DSC03139
…njuta av solnedgången i stugan.
DSC03144
…borsta tänderna på byggan.
DSC03159
…bada och ha kul tillsammans.
DSC03173
…lösa korsord med sin kloka gammelfarfar.
DSC03184
…testa nya spännande saker.
DSC03195
…utmana sig själv och känna att man klarar av det.
DSC03200
…klättra högt och mycket.
DSC03209
…gå på lina och slippa trilla i plurret.
DSC03215
…öppna massagesalong på gräsmattan.
DSC03123
…hoppa från trean.
Att leka affär och sälja svarta vinbär på strå.
…leka affär och sälja svarta vinbär på strå.

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *