Let’s go summer

Idag börjar vår semester på riktigt! Hela familjens! För att alla ska bli nöjda och glada och att barnen ska få ett långt sommarlov så brukar vi dela upp vår semester i olika etapper. 8-åringen började sitt sommarlov med en veckas fotbollsskola. En riktig hit och han längtade varje dag. Nya kompisar, nya finter och massor av fotboll hela dagarna. Det kan inte gå fel för en fotbollstokig 8-åring. 

Den här veckan har båda grabbarna spenderat hos mormor och morfar. Vi skjutsade ner dem innan midsommar, firade midsommar tillsammans och lämnade dom sedan för en veckas mys. Grabbarna älskar det och både jag och maken är överens om att en barnfri vecka är, trots att vi jobbat, lite grann som att ha semester. Mycket träning, långa promenader, att sträckse follow the money och att bara vara vi har varit riktigt skönt. Men nu hägrar tre veckors gemensam och härlig semester. För bäst trivs vi ju ändå tillsammans! Idag åker vi återigen de 40 milen med bil (som nu har åkts tre gånger på en vecka) för att spendera tid i Västsverige. Vi hoppas på stughäng, familjemys och lite äventyr. Let the summer begin! 

Bjuder på lite bilder från midsommar vid stugan och besök i minsting kusinens nya hus. 

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *