Skolavslutning, fotboll och bygghelg

I fredags så var det dags för vår allra första skolavslutning. Jag vet att det låter som en klyscha men oj vad tiden går fort. Tänk att åttaåringen nu har gått ut ettan och att sexåringen har gjort sitt sista år på förskolan. Nu har vi inte längre några förskolebarn och visst kan man säga att småbarnsåren på riktigt är förbi. Blir glad och stolt när vi får höra rapporter om hur åttaåringen klarar skolarbetet på ett riktigt bra sätt, att han är en bra vän och framför allt att han är otroligt modig och står upp för det han tror på. På skolavslutningen gick alla barn från F-5:an i ett långt tåg in på skolgården. Först gick vår grabb och pojjade med sina pojjor från Koh Lanta. Kul att han har kunnat ta med lite utav Thailand in i den svenska skolan och att han vågade.

Efter avslutningen blev det jordgubbstårta, bangolf och altanbygge. Mormor och morfar har varit på besök och ställt upp i vår utbyggnad av altanen. Ovärderligt med det stöd vi kan få, stort tack! Helgen har också bjudit på mycket fotboll, träningar, matcher och framför allt höjdpunkten då vi fick tag på biljetter till VM-kvalet mellan Sverige och Frankrike på Friends Arena. Vilken galet kul upplevelse och trots att det blev sent så var grabbarna så otroligt nöjda. Stämningen när det blev mål i sista sekunderna var obeskrivlig.

skolavslutning-3 skolavslutning-2 skolavslutning DSC02914 DSC02908 DSC02903

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *