Reshelg, vad klarar vi oss inte utan

”Valbogshelgen, en extra dag ledigt passar bra för att resa iväg en sväng. Vi tar tåget ner till mitt barndomshem och passar på att umgås med familjen som vi inte träffat på länge. Älskar när våren äntligen börjar kännas i luften och nu ska vi bara njuta. En kort- eller lite längre weekend, vad följer med i resväskan?”

Både kamera och resglada barn framför i-pad på samma bild. Yeah!
Jag är så glad av vi numera har tagit oss över stadiet med alla småbarnssaker, skötväskor, vagnar, välling och extra allt. Nu för tiden kan vi resa relativt lätt och det gäller alla familjemedlemmar, men det finns några favoriter som alltid måste med.

  • I-pads och extra batteri är ett måste under timmar av resande. Barnen spelar spel, tittar på film, läser böcker eller lyssnar på ljudbok. Ibland kan jag bli frustrerande trött på dessa i-pads men just under resdagar så är dom en räddning.
  • Min kompaktkamera Sony RX100. Som fotograf har jag svårt att resa utan min systemkamera men den här lilla lätta kameran är ett riktigt bra komplement för vardagsbilder och kortare resor.
  • Kortleken är guld värd och jag är glad att våra barn har lärt sig att uppskatta kortspelandet lika mycket som vi vuxna.
  • Träningskläder. Vi kan inte tänka oss något bättre än att träna tillsammans när vi har ledig tid och det gäller även under resor. 
  • Matsäck under resan, yes please! Nej tack till dyr och tråkig res-/snabbmat. Att steka pannkakor har blivit vår grej och dom är perfekta och poppis att ta med på resan. Rekommenderas! 

Vad tar du helst med på resan?

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *