Ursvik – skogsoasen i storstan

En lagom cykeltur från oss ligger Ursvik motionsområde. För stadsbarnen är det en riktig oas (trots att man hör bilarnas surr i princip överallt i skogen). Tipsar gärna om detta ställe där det finns motionsslingor, skogshinderbana för barnen, tipspromenad och massor av ställen för korvgrillning. Ju längre in i naturskyddsområdet som man tar sig desto mer ostörd får man vara och det finns något för de flesta. Idag tog vi cyklarna och packade ryggsäcken med fika. Kändes vårsolen värma våra ansikten trots de kyliga vindarna, lekte kurragömma bland träden och bara njöt av sista dagen tillsammans innan våra liv drar igång med jobb, hämtning, lämning och alla rutiner igen imorgon.

Ganska stora och lite spännande.
Ganska stora och lite spännande.
Tipspromenad med lagom svåra frågor.
Tipspromenad med lagom svåra frågor.
Balansgång, hinderbana.
Balansgång, hinderbana.
Kurragömmalek i skogen.
Kurragömmalek i skogen.
Skogsmys.
Skogsmys.
Två korvar med bröd.
Två korvar med bröd.
Försöker behålla brännan.
Försöker behålla brännan.
Vårtecken!
Vårtecken!

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *