Dags för visumresa och födelsedagspresent

Piiiipp… dubbla väckarklockor väcker oss redan 04.15. Det är dags för visumresa men även Rasmus 8 års present. Nu för tiden brukar vi försöka ge barnen en upplevelse i present när dom fyller år och det är väldigt uppskattat. Som han har längtat efter den hemliga resan. Det är becksvart ute när vår minivan hämtar oss. Färjan från Lanta Noi till fastlandet har egentligen inte börjat sin trafik för dagen men för 1500 bath så öppnar dom den bara för oss. Resan går smidigt i mörkret och utan trafik tar det oss en och en halv timme till Krabi flygplats. Barnen som inte följde med till Krabi för att förlänga våra visum tidigare i februari har overstay i sina pass. Inga problem i immigration, inga stämplar, inga frågor. Väldigt smidigt. Till frukost äter vi medhavda pannkakor i väntan på flyget. En observant 8 åring hör direkt vid incheckning att målet med resan är Kuala Lumpur och nu ser vi fram emot fem dagar i vår favoritstad. Massor av överraskningar väntar och mest spännande blir det att se Rasmus min ikväll vid middagen då vi för oväntat besök.

Krabis flygplats är inte den mest spännande platsen att fördriva sin tid på

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *