Spa på Lanta, vad är bäst?

De flesta som är i Thailand unnar sig nog och en och annan spabehandling eller massage. Det finns massor av ställen att välja på och med varierande prisklasser. Vi tänkte bjuda på våra favoriter här på Lanta. Nere vid stranden kan man oftast för en billigare peng njuta av massage till vågorna och med en härlig utsikt. På ett ungefär så ligger en vanlig oljemassage på 300 bath för en timme. Standarden kan dock variera kraftigt mellan de olika ställena och beroende på vem du får massage av.

Vill du veta att du får en riktigt bra massage så är Dreamy Spa helt klart nummer ett på ön. Vi har aldrig gått därifrån besvikna och dom är väldigt proffsiga. Priset ligger så klart i paritet med detta och en timmes massage ligger på ca 600 bath beroende på vilken du väljer. Vår klara favorit är balinesisk massage som vi gärna återkommer till.

Ett annat ställe som håller hög klass är Serenity Spa som ligger inne i Saladan. Det som är allra lyxigast här är att man efter behandling får nyttja deras mysiga terrass som ligger ute vid vattnet. Det bjuds både på frukt och te efter behandlingen. Jag och Rasmus hade lite egentid där i veckan och för lite mor och son mys/snack så passar detta ypperligt. Priserna ligger i ungefär samma nivå som på Dreamy Spa.

Lantas allra bästa Spa enligt oss ligger uppe på vägen på Long beach.
Lantas allra bästa Spa enligt oss ligger uppe på vägen på Long beach och heter Dreamy Spa.
Utsikt på baksidan av Serentity Spa inne i Saladan.
Utsikt på baksidan av Serentity Spa inne i Saladan.
Efter behandling på Serenity Spa så får man alltid chilla lite med frukt och te på deras "bakgård".
Efter behandling på Serenity Spa så får man alltid chilla lite med frukt och te på deras ”bakgård”.

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *