Besök på ön

Tiden bara flyger iväg i ett fasligt tempo och ibland undrar vi vart dagarna tar vägen. Just nu har jag också ganska mycket jobb som så klart tar en del tid. I måndags kom äntligen mormor och morfar till ön. Våra Koh Lanta kompanjoner! Den här gången blir det bara en tre veckors visit så vi får passa på att hänga så mycket som möjligt. Vi började med ett litet extra glasskalas på vår balkong och med presenter till kalaskillen. Sedan har det blivit middagshäng och test av deras poolområde så klart. Tur att vi får barnvaktshjälp just den här veckan då vi vuxna måste bege oss in på en tråkig busstur till Krabi för att förlänga våra visum. Två timmar enkel resa bara för att få en stämpel i passen så att vi kan stanna 30 dagar utöver våra tidigare 60 dagar för ett singel entry. Gäller att ladda med några riktigt bra avsnitt av någon bra serie så kanske resan går lite snabbare.

Dessutom är det bröllopsdags på lördag och skönt att inte behöva ta med barnen på den tillställningen. Tror att alla parter är nöjda över barnvaktslösningen och att grabbarna får lite egenmys med mormor och morfar.

Ett litet extra kalas med glass och paket när mormor och morfar kommit till ön.
Ett litet extra kalas med glass och paket när mormor och morfar kommit till ön.
Testar poolen på Lanta Resort.
Testar poolen på Lanta Resort.

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *