Tiden går lika fort här som i Sverige

Ute på flytbryggan nedanför Rawi Warin
Ute på flytbryggan nedanför Rawi Warin

Det är konstigt det där. Dagarna här går i samma raketfart som hemma i Sverige. Många undrar vad vi gör hela tiden men att fylla just tiden är aldrig några problem. Här har vi tid att faktiskt göra det som vi aldrig hinner hemma och som vi faktiskt vill göra. I veckan har det blivit en del jobb men vi har också hittat några nya pärlor och besökt gamla favoriter. Vi har tränat en hel del och i onsdags spelade jag och Jesper beachvolleybollturnering där vi kammade hem en seger med en gratis middag som pris. Det är inte så dumt det!

Rutschkana är alltid kul!
Rutschkana är alltid kul!
Nice poolhäng!
Nice poolhäng!

Barnen har lekt mycket med kompisar och vi är glada över att även femåringen har fått en riktigt bra vän här i huset. Problemet är väl bara att vi aldrig ser skymten av dom längre. Jag har haft en väldans trevlig möhippa light för en vän som ska gifta sig här nere om några veckor. Det blev en riktig lång champangefrukost på öns lyxigaste ställe, Layana. Vi njöt av lugnet på den barnfria resorten, drack bubbel, beställde in cappuccinos och frossade i deras helt underbara frukostbuffé. Det toppades sedan med massage på bästa massagestället Dreamy Spa och lite häng tillsammans på stranden.

Lyxfrulle på Layana
Lyxfrulle på Layana

I helgen åkte vi söderöver och smet in en sväng på Rawi Warin för att låna deras pool. Grabbarna älskar att bada där och dom har en alldeles lagom vattenrutschkana och en flytbrygga ut i havet. Lunchen intogs på Klong Khong och ett utav våra gamla favoritställen. För oss går restaurangen fortfarande under namnet Papaya men det är för länge sedan utbytt till Sea Shell Resort (om vi inte missminner oss). Ägarna blev så klart glada att se oss och vi njöt av god mat i skuggan i en utav deras salor. Framåt eftermiddagen blev sjuåringen trött och hängig. Det visade sig att febertermometern drog sig upp mot 40 grader så det blev alvedon och krypa i säng. Som tur var så sjönk febern snabbt igen och kanske var det bara en kombo av lite för mycket värme och för lite vätska som gjorde att febern sköt i höjden.

Solnedgång på Longbeach januari 2017
Solnedgång på Longbeach januari 2017

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *