Lördagshäng på Klong Nin

Om vi ska vara ärliga så har stranden Klong Nin aldrig riktigt fastnat i våra hjärtan. Vi har gett stranden kanske 2-3 försök varje vistelse men oftast har det varit alldeles för höga vågor för att kunna bada och varmt utan möjlighet till skugga. Ingen favorit med andra ord. I helgen bestämde vi oss för att vi ville komma iväg och med fyra på en moppe så känns Klong Nin som det längsta vi kunde ta oss, varför vi gav den en chans till. Och tur var väl det. Vilket lördagshäng vi fick! Hittade ett mysigt litet hak ganska mitt på stranden med mattor, kuddar och parasoller för skugga. Vattnet låg lugnt och vi fick nästan lite feeling av att det kändes som lågsäsong. Inte alls mycket folk och eftersom molnen täckte solen stundtals så fanns det mycket energi till att hålla i gång på stranden. Vi spelade strandtennis, beachvolleyboll, letade krabbor, badade och bara umgicks vi fyra. Det här är livet! Kan inte med ord beskriva hur lyckliga vi är över att få vara här tillsammans.

En helt vanlig lördag på Koh Lanta
En helt vanlig lördag på Koh Lanta
Vårt häng en dag på Klong Nin
Vårt häng en dag på Klong Nin
Vi har lyckats beställa en riktig beachvolleyboll. Äntligen lite skönt strandlir!
Vi har lyckats beställa en riktig beachvolleyboll. Äntligen lite skönt strandlir!
Mycket bollsporter på stranden.
Mycket bollsporter på stranden.
Underbara helg, underbara barn!
Underbara helg, underbara barn!
Sjuåringen är taggad för att få vara med på riktig beachvolleybollturnering och övar flitigt.
Sjuåringen är taggad för att få vara med på riktig beachvolleybollturnering och övar flitigt.
Älskar dessa dagar!
Älskar dessa dagar!

Post Author: Malena

1 reaktion på ”Lördagshäng på Klong Nin

    Pappa

    (22 januari, 2017 kl. 20:48)

    Ser verkligen härligt ut, njut av varje dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *