En förmiddagstur till Old Town

Den här veckan har kantats av magproblem för oss vuxna. Vi gissar på matförgiftning då det var ganska snabbt övergående men mattheten i kroppen har legat kvar som en klump i kroppen.

Idag kände vi oss äntligen bättre men vaknade till en gråmulen dag med smådugg i luften. Då passade en moppetur till andra sidan ön perfekt. Vi susade fram på moppen med vinden i håret. Åh vad den känslan är härlig. Trafiken på ön har dock blivit betydligt mycket värre sedan sist. Fler stora fordon och över lag mer trafik. I duggregn och på andra sidan ön var det dock ganska lugnt.

Old Town, som var målet, är en liten mysig by med några små butiker och restauranger på pålar ute i vattnet. Priserna ligger generellt lite lägre än i turisttäta Saladan. Att vara där en mulen dag är helt perfekt då det annars blir väldigt hett och nästan olidligt att promenera omkring.

Till vår stora lycka så hittade vi passionsfruktshake på menyn i en utav restaurangerna och satt en stund och blickade ut över havet och njöt av stunden.

Målet med resan var att köpa en hängmatta och det lyckades vi med. För ynka 50kr har vi nu uppgraderat vår balkong med en myshörna.

Nu är det dags att ta helg!

Post Author: Malena

2 reaktioner på ”En förmiddagstur till Old Town

  Frida

  (20 januari, 2017 kl. 10:06)

  Å så underbart att susa fram med moppe, vill oxå! Ni verkar ha det fantastiskt om man bortser från matförgiftningen. Njut i massor. Kramar från oss

  Pappa

  (20 januari, 2017 kl. 14:53)

  Hoppas nu att ni håller er friska! Nu är det bara tre veckor kvar att jobba innan vi kommer!! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *