Helgen som varit

Vår första helg sedan vardagslivet började här på Lanta har gått till ända. Det har varit fullt upp med mycket kompishäng, middagar och sport. Ungefär så som det brukar se ut här på ön. Beachvolleybollturneringar, tennis, bordtennis, fotboll, strandtennis och bad har stått på motionsschemat. Kanske nästan lite för fullt upp då vi knappt hunnit reflektera över att helgen redan är slut. Hugos stora sår på armbågen har äntligen läkt och han har kunnat bada efter nästan en veckas innesittande. Glädjen när han fick hoppa i vattnet igen gick inte att ta miste på. Vårt enda dilemma just nu är att vi har städning på lördag eftermiddag varje vecka. Det är oftast precis då vi kommer hem från en utflykt eller stranden och bara vill ta det lugnt. Ja, ni förstår, jobbigt liv vi lever:). Det blir ett ganska kort inlägg då nätet är svajigt. Sedan stormen så går strömmen hos oss flera gånger per dag och alla ledningar är nog inte helt återställda i funktionsdugligt skick.

Solnedgångspromenad på stranden är bland de bästa promenaderna.
Solnedgångspromenad på stranden är bland de bästa promenaderna.
Bra thaimat kan vara bland det bästa som finns.
Bra thaimat kan vara bland det bästa som finns.
Solnedgång över Klong dao januari 2017
Solnedgång över Klong dao januari 2017
Rasmus kämpar på med sin dagbok som han skriver i varje dag. Så kul att ha!
Rasmus kämpar på med sin dagbok som han skriver i varje dag. Så kul att ha!

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *