Äntligen hemma på Koh Lanta igen

Egentligen finns det inga ord som beskriver känslan när vi sätter våra fötter på Koh Lanta igen. Det här är hemma för oss. Det här är underbara Thailand som alltid levererar god mat till bra priser, där människorna är glada och oftast väldigt hjälpsamma och där vi har en vardag som vi älskar. Direkt när vi klev ur minibussen utanför vår lägenhet så utropar sjuåringen glatt;

-Åh, äntligen hemma! Jag har längtat så mycket.

Efter det har vi knappt sett röken av honom. Här kryllar det av kompisar och den allra bästa kompisen som varit här tre gånger med oss var redan på plats. Nu är dom så stora så att dom själva springer ner till stranden, spelar boll och hittar på grejer tillsammans. Förstå vilken frihet mot att bo inne i stan.

Thailand när det är som bäst.

Vi har ägnat första dagen till att komma i ordning lite grann och fixat med det som behöver ordnas. Moppen är fixad för våra tre och en halv månad här på ön, vi har shoppat en del grejer som behövde kompletteras i lägenheten, fixat gymkort och handlat lite till kylskåpet. Rasmus har även hunnit gå på beachvolleybollträning med kompisarna och vi vuxna suktar efter nästa turnering som vi kan vara med på. Vi har så klart ätit thaimat igen. Klassiker som Pad thai och chicken cashewnuts stod högt på önskelistan men det finns många, många rätter som vi längtar efter att få beta av igen.

Att sitta med sanden mellan tårna och beställa in mat när solen håller på att gå ner. Bästa tiden på dagen!

Att känna sanden mellan tårna på ”vår” strand och att faktiskt vara här igen. Fatta känslan! Den är bara obeskrivlig. Samtidigt känns det som om vi aldrig har varit borta och att det faktiskt inte alls var ett och ett halvt år sedan vi åkte hem sist. Nu njuter vi bara av att vara här och det är en vecka kvar tills skolan och vardagen börjar igen.

Krabbfångarjakt på Klong dao
Det här är livet!

Post Author: Malena

2 reaktioner på ”Äntligen hemma på Koh Lanta igen

  Frida

  (3 januari, 2017 kl. 21:42)

  Så underbart ni kommer att ha det! Saknar verkligen Lanta, tror de är få platser som slår den ön! Njut i massor. Be Rasmus o Hugo att dricka en mango o en coconutshake för oss ?

   Malena

   (6 januari, 2017 kl. 13:11)

   Ni kommer nog hit snart igen ska ni se;) Hade varit kul om ni hade varit här nu! Ja det är verkligen underbart här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *