Staden som får en andra chans med förhoppning om mer

Efter en helt magiskt vacker flygning på 40 minuter från Phu Quoc så har vi åter igen landat i Ho Chi Minh. Staden gav oss inte direkt mersmak under vår första dag här när vi tidigare mellanlandade men nu fick vi ett så mycket bättre intryck. Vårt hotell ligger i distrikt 1 och det innebar att taxichauffören tog oss genom hela staden och att vi fick se själva citykärnan. När vi väl kom fram till vårt hotell så möttes vi av glada och hjälpsamma människor, vilket faktiskt har varit ganska sällsynt här i Vietnam. Bara att få känna sig välkommen gör ju hela upplevelsen så mycket bättre. Eftersom vi kom sent till hotellet så bestämde vi oss för att besöka hotellets restaurang för en bit mat.

Vietnamesiska vårrullar, yummy!
Vietnamesiska vårrullar, yummy!

Restaurangen låg högst upp på 11:e våningen och när vi kom upp dit så mötes vi av en magisk vy. Vårt hotell har en skybar med pool och god mat. Kan det bli bättre i en storstad? Grabbarna hoppade så klart direkt i poolen för ett kvällsdopp medan vi vuxna kunde njuta av varsin drink vid poolkanten. Vårrullarna som sedan beställdes in var helt gudomligt goda. Livet är på topp! I morgon är vi redo för att göra Ho Chi Minh på riktigt.

Vår pool på taket, 11 våningen!
Vår pool på taket, 11 våningen!

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *