Dålig start på resan men nu blir det bättring

Resan som vi längtat efter så länge fick ingen vidare start. Inget Yihoo nu åker vi eller direkt firande. Båda vi vuxna kände oss dåliga redan innan vi steg på planet på Arlanda. Feber, halsont och allmän sjukkänsla i kroppen har präglat vår först vecka på resande fot. Alvedon i massor och sjukbesök i Singapore där vi fick starkare grejer har varit vår vardag. Därför har bloggandet helt fått stå åt sidan. Orken i kroppen har varit minimal och försökt att användas till att åtminstone se lite grann av ställena vi varit på. Efter Singapore och Malaysia så har vi nu landat i Vietnam och äntligen börjar vi känna oss friska igen. Nu kanske vi kan börja njuta av att faktiskt vara i väg!

För en dryg vecka sedan startade vi vår resa på Arlanda. Inte riktigt som vi tänkt oss med sjuka föräldrar men grabbarna var förväntansfulla och väldigt spända.

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *