Allt vi behöver finns i två resväskor

Vilken lättnad! Efter veckor av packande och reseförberedelser så har vi äntligen stängt dörren om hemmet och lämnat över nyckeln till hyresgästerna. Sista veckan har det varit sena kvällar med städ och packande. Ibland har tankarna snurrat, är det värt det? JAAA, det är det ju och vi vet ju det men ibland måste vi ta fram målbilden för att påminna oss. Nu var det som en sten föll från våra axlar, vi klarade det! Vi har en sista dag kvar med jobb och skola men i eftermiddag åker vi först söderut för att träffa släkten, bebismysa och bara umgås under helgen – sedan nya äventyr. Yihooo!!!

Att ha hela sitt liv i ett par resväskor är faktiskt en väldigt befriande känsla. Inga onödiga prylar, bara vi och världen! Under ett par år har vi nu gjort ett flertal långresor och under och efter varje resa har vi reflekterat mycket om hur lite grejer vi faktiskt behöver och som är viktiga. Så länge vi har varandra och tiden tillsammans så finns det ingenting som mäter sig med det! 

Magiska stunder, värda all packning i världen. Koh Lipe, Thailand November 2014

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *