Nu måste vi börja packa

Vi börjar inse att avresa närmar sig med stormsteg. Grabbarna har bara en helg kvar hemma och vi har massor av grejer som ska packas ner, packas om, avskedskalas som ska fixas och annat smått och gott. Dags att börja sätta igång. Samtidigt känns det avlägset som bara den men det kanske blir verkligare när tavlor packas, legot monteras ner och sorteras upp och alla våra grejer försvinner ner i flyttkartonger. Vi längtar ju så klart som bara den men samtidigt så är den här tiden precis innan minst lika härlig. När allting är framför oss och vi har så mycket att se fram emot. Grabbarna har börjat prata mycket om resan nu och det kryper så klart sig på hos dom också. Dom börjar leta minnen från tidigare resor, pratar om mangoshakes på Somewhere Else, pojjor på stranden hos Paz och alla nya vänner som dom kommer träffa. Rasmus ska ju för första gången gå i skolan på Koh Lanta, tidigare har det bara varit förskola. Det känns skönt att han ligger långt fram och har lätt för sig i skolan. Att börja på ett nytt ställe kommer inte att vara något problem för honom och dessutom vet vi att skolan på Koh Lanta är fantastisk. Mindre klasser, mer tid för barnen och väldigt engagerade lärare.

Jag har känt mig sjuk i kroppen i några dagar, vilat mycket och förmodligen åkt på någon variant av influensan. Nu hoppas vi att resten av familjen klarar sig och får vara friska. Det finns liksom inte tid för en massa sjukstuga. Den här helgen skulle ägnats till att träffa vänner innan vi åker men istället fick vi isolera oss och bara vila.

Khlong Dao, Koh Lanta April 2015. Stunder att längta till!
Khlong Dao, Koh Lanta April 2015. Stunder att längta till!

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *