Nedräkning

Vår nästa resa börjar närma sig med stormsteg. Sju veckor kvar till avfärd och helt plötsligt känns de mörka kvällarna helt okej när vi vet att kyla och mörker snart byts mot äventyr, sand mellan tårna och värme. Det är en del förberedelser kvar men vi ligger mer än väl i fas. Vi har hittat hyresgäster till vår lägenhet, vilket har varit den stora pucken sista tiden och det känns skönt. Det känns också skönt att vi har hittat några som vi tror vill ta hand om vårt hem på riktigt. Eftersom vi efter tidigare långresor har rensat ganska friskt bland våra prylar, och numera anser oss ha ett ganska prylfritt hem, så känns det som en ganska enkel sak att plocka undan och rensa innan avresa. Lite personliga grejer, kläder och leksaker ska stuvas undan medan resten av våra saker får vara kvar till blivande hyresgäster. Nästa vecka är det höstlov för grabbarna som får åka ner till mormor och morfar, och då ska jag och maken passa på att resfixa en hel del, mer om det senare.

Khlong Dao Koh Lanta
Sand mellan tårna på Koh Lanta mars 2015

Post Author: Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *